producten

Producten>

 
Prijzen in onze webshop zijn inclusief BTW.

AQUARIUM BOUWEN

AQUARIUM EN TERRARIUM BOUWEN MET DE DESIGNER VAN AMAZOOAquarium en terrariumdesigner van Amazoo


De aquarium- en terrariumdesigner (bouwer 3D) van Amazoo is UNIEK, in 3D online uw Terrarium en of Aquarium ontwerpen was nog nooit zo gemakkelijk.

 

Klik op het blauwe plaatje hiernaast om uw aquarium te bouwen -->

 

3D mensionaal creeërd u uw eigen aquarium met een directe prijs weergave, zodat u bij elke stap die u doet direct de prijs kunt zien en bepalen of u met de aquariumbouwer of terrariumbouwer accoord gaat met de prijs opgaaf.

 

Aquarium bouwen, ontwerpen en bestellen

Bij Amazoo kunt u via de Aquariumdesigner uw eigen aquarium ontwerpen.                              Klik op de designbutton.

Kies bij het type in stap 1 voor Aquarium.  Hierna kunt u uw aquarium zelf samenstellen.

Uw eigen bouw ontwerp via de Aquarium-Terrariumdesigner is UNIEK en kan op de CM naukeurig worden weergegeven in de aquarium-terrariumdesigner. U bouwd in 3D uw eigen aquarium op binnen 2-5 minuiten.

Terrarium bouwen, ontwerpen en bestellen

Bij Amazoo kunt u ook uw terrarium (bouwen) ontwerpen in de

Bepaal uw eigen lengte diepte en hoogte van uw Aquarium en terrarium

terrariumdesigner van Amazoo.

Kies bij het type in stap 1 voor Terrarium, Panorama Terrarium of Hoekterrarium en creeër daarna in 10 stappen uw eigen terrarium. Uw eigenontwerp via de Aquarium-Terrariumdesigner is UNIEK en kan op de CM naukeurig worden weergegeven in de aquarium-terrariumdesigner.

 

Hierdoor koopt u uw terrarium of aquarium in een handomdraai online en wordt u binnen 3-5 werkdagen gebeld over de levertijd. Zo snel is geen enkele aquarium en of terrarium bouwer.

Wij zijn al meer dan 14 jaar gespecialiseerd in het bouwen van aquaria en terraria. De aquarium designer is daarom voor ons ook een super gadget in onze online winkel, u als klant hoeft niet meer te wachten op een offerte of prijs opgaaf. De aquarium- en terrariumdesigner doet dit direct voor u.

AQUARIUM DESIGNER OFFERTE ONTVANGEN

Wilt u uw offerte ontvangen van de aquarium- en terrariumdesigner dan klikt u bij stap 10 op offerte, u krijgt dan digitaal via uw opgegeven mail adres een aquarium of terrarium offerte in PDF opgestuurd. Deze kunt u overleggen met uw vriend, vriendin en/of partner. Mocht u nog wijzigingen hierin hebben, dan kunt u altijd contact opnemen met uw aquarium-terrariumdesigner specialist het nummer hiervoor is: 010-7505904 of mailen mag natuurlijk ook, mail@amazoo.nl

AQUARIUM DESIGNER DIRECT BESTELLEN

Wilt u uw ontworpen aquarium-terrarium via de designer direct bestellen? Dat kan ook, u kunt in stap 10 ook kiezen voor direct bestellen. Het door u ontworpen aquarium en of terrarium via de aquarium en terrariumdesigner wordt dan getoont in uw winkelmandje, waarna u nog gerust verder kunt winkelen in de webwinkel van Amazoo.

Het handige is dat u gelijk al uw artikelen te samen met uw ontworpen aquarium en of terrarium kunt laten bezorgen bij u thuis. Of u kunt deze natuurlijk ook komen ophalen bij één van Amazoo's aquarium en terrariumspecialist afhaalpunten.

 

Hieronder ziet u enige voorbeelden van Designs die ontworpen zijn met de Amazoo AquariumDesigner en TerrariumDesigner.

 

 

Amazoo Paludarium ontworpen met de Aquarium en terrariumdesigner Aquariumdesigner brakwater aquarium Paluplanta plantenkweek bak aquarium terrarium designer

 

Na uw bestelling gaat Amazoo de aquariumbouw in werking zetten, na contact met u gehad te hebben over hoe u de bouw precies in gedachten had zal Amazoo het glas op maat gaan snijden in eigenwerkplaats tot 8mm glas, hierna moeten wij het glas bestellen hier komt 1 week bij voor het binnen krijgen van het glas om het aquarium te bouwen.
Zodra Amazoo begint met het aquarium te bouwen, zal dit aquarium geruime tijd uitharden om zo de kit garantie te kunnen geven na de bouw. Veelal houden wij een droogtijd aan van uw dikte van het glas in mm x 1 dag.

Tijdens de bouw wordt u op de hoogte gehouden van de vorderingen, dit kan omdat alle aquaria in eigen bouwplaats worden gebouwd. Aquariumbouw is onze specialiteit.